Sjørøver sjokolade kake..

Da lille gutt fylte 2år ville ha gjerne ha Kaptein Sabeltann sin sjørøverskute... Jeg hadde da akkurat sett serien: Da damene dro på TV2 og tenkte hvis han pappa`en klarte så kan jammen meg jeg også!

Stekte sjokolade kaka i ei langpanne og fant en fin mal på Freia Hjemmekonditori.no som sier; Del kaken i tre lengder (1, 2 og 3). Skjær av to trekanter (a og b) på alle kakene. Legg to av kakene (1 og 2) oppå hverandre. Skjær bort den midterste delen (c) av siste kaken. Legg de to andre delene (e og f) foran og bak på kaken. Finskjær kaken og smør på Sjørøverkrem.  Jeg tok smørkrem i mellom alle sjokoladekake lagene slik at de satt mye bedre.. Dessuten ble det mer smak.. Pyntet den i beste mening og slik ble resultatet :)

 

Jeg unne lagd litt gele som hav rundt skuta og hatt gullfisker, godte krokodiller o.l rundt.. Men min lille 2åring ble strålende fornøyd! Og ikke minst meg selv, som lagde min første "modell" kake :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kakelinda

kakelinda

28, Hol

Er ei jente på 28år som jobber som autorisert hjelpepleier, og trives med det. Bor med min forlovede og sammen har vi to skjønne søte små som jeg elsker alt over jord <3 Min største hobby er kake og benytter selvfølgelig hver eneste anledning til å overraske noen med ei flott kake.. Har ganske mange småtroll i min familie, så det blir en del :) Skulle bare hatt mye mere tid, da pynting og slikt tar litt tid.. Men noen kaker blir det da ;)

Kategorier

Arkiv

hits