Prinsesse slott....

Så var det snuppa`s tur til å fylle år... Ho ville gjerne ha ett rosa prinsesse slott! Jaja, jeg får prøve meg igjen tenkte jeg og atter en gang fant jeg en flott mal på http://www.freiahjemmekonditori.no/ .

Selve "huset" er sjokoladekake som er dobbel (delt langpanne sjokoladekake). Tårnene er rullekake og spirene er iskjeks.. Pyntet etter min egen fantasi og det jeg hadde for hånd... Gresset er kokos farget me grønn kondtiori farge..

2 kommentarer

Anita

18.04.2012 kl.22:00

Kjempe flott kake!Hva har du brukt utenpå?Den rosa glasuren.

KakeLinda

22.04.2012 kl.22:28

Tusen takk, Anita! Hyggelig å høre :)

Det er vanlig smørkrem som jeg har hatt i Wilton sin rosa fargepasta ;) Defår du kjøpt på Jernia og alle kakebutikker :)

Skriv en ny kommentar

kakelinda

kakelinda

28, Hol

Er ei jente på 28år som jobber som autorisert hjelpepleier, og trives med det. Bor med min forlovede og sammen har vi to skjønne søte små som jeg elsker alt over jord <3 Min største hobby er kake og benytter selvfølgelig hver eneste anledning til å overraske noen med ei flott kake.. Har ganske mange småtroll i min familie, så det blir en del :) Skulle bare hatt mye mere tid, da pynting og slikt tar litt tid.. Men noen kaker blir det da ;)

Kategorier

Arkiv

hits