Ønsket var en dinosaur kake, men...

jeg vet ikke helt om det ble en dinsosaur, piggsvin, øgle eller hva det nå ble... Poenget var at guttungen ble kjempe glad i hvertfall og da hadde jeg klart det jeg ville! 

Denne gangen hadde jeg ikke noen form for farge når jeg satte i gang, så det ble det det ble... Hadde jeg laget denne den dag i dag, VET jeg at den hadde blitt myyye bedre. Dette med tanken på mer utstyr, erfaring og ideer..

OPPSKRIFT:  Selve kaka er vanlig sjokoladekake! Bakte den i en stor springform, delte den nesten på midten slik at jeg fikk to halve sirkler den ene litt større enn den andre. Den største halvsirkelen skjærte jeg av slik at halvsirklene ble like store, satte de på høykant og "limte" de sammen med nugatti. Det som ble til overs av den avskjærte halvsirkelen brukte jeg til fjes og hale ;) Endene til fjes og resten til halen. Piggene og tennene er marsipan, øyner non-stop og føtter er sure cola føtter ;o)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kakelinda

kakelinda

28, Hol

Er ei jente på 28år som jobber som autorisert hjelpepleier, og trives med det. Bor med min forlovede og sammen har vi to skjønne søte små som jeg elsker alt over jord <3 Min største hobby er kake og benytter selvfølgelig hver eneste anledning til å overraske noen med ei flott kake.. Har ganske mange småtroll i min familie, så det blir en del :) Skulle bare hatt mye mere tid, da pynting og slikt tar litt tid.. Men noen kaker blir det da ;)

Kategorier

Arkiv

hits