Heste-ride-kake-bane...

Lillesøster spurte kjempe fint om ikke jeg kunne lage ei kake til henne også... Og det tenkte jeg at jeg måtte prøve å få til... Meeeen!! Ho ville ha tema: hest.. Jeg grublet lenge og vell, før jeg kom frem til dette:

Lillesyste ble kjempe fornøyd og egentlig jeg også ;) 

Er ei sjokolade kake jeg har delt i to med ett godt lag sjokolade smørkrem i mellom. det grønne er vanlig smørkrem med grønn farge pasta ifra Wilton, med kokos farget med vanlig grønn kondtiori farge.. Hestene er små vanlige leiker som er godt vasket. Hinder laget jeg enkelt og greit av sugerør.. "Gjerdet" rundt kaka er vanlig sjokolade smørkrem...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kakelinda

kakelinda

28, Hol

Er ei jente på 28år som jobber som autorisert hjelpepleier, og trives med det. Bor med min forlovede og sammen har vi to skjønne søte små som jeg elsker alt over jord <3 Min største hobby er kake og benytter selvfølgelig hver eneste anledning til å overraske noen med ei flott kake.. Har ganske mange småtroll i min familie, så det blir en del :) Skulle bare hatt mye mere tid, da pynting og slikt tar litt tid.. Men noen kaker blir det da ;)

Kategorier

Arkiv

hits