Rosa prinsesse kake...

Var så gøy å lage dukke kake at jeg lagde ei ny ein bare to dager etter jeg hadde laget Snøhvit kaka... Dermed fikk snuppa to dukke kaker i forbindelse med bursdagen sin.. Denne slo enda bedre ann ;) 

"Skjørtet" er sjokolade kake med nugatti fyll og kledd med marsipan. Her hadde jeg ekstra hvit marsipan som ble kjevlet en siste gang med mønstrer kjevla før jeg kledde dukka. etterpå sprayet jeg hele med rosa perle shimmer spray! Den gav en nydelig glans :) Lagde ei kappe av den marsipanen som ble til overs..Den fikk seg en omgang med en pensel mes spiselig sølv glitter for litt glans! De rosa hjertene er limt på med spiselig lim. Dukken har også fått øredobber som barre lå å slang i smykke skrinet, hehe... De er seff vasket før jeg satte de på dukken :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kakelinda

kakelinda

28, Hol

Er ei jente på 28år som jobber som autorisert hjelpepleier, og trives med det. Bor med min forlovede og sammen har vi to skjønne søte små som jeg elsker alt over jord <3 Min største hobby er kake og benytter selvfølgelig hver eneste anledning til å overraske noen med ei flott kake.. Har ganske mange småtroll i min familie, så det blir en del :) Skulle bare hatt mye mere tid, da pynting og slikt tar litt tid.. Men noen kaker blir det da ;)

Kategorier

Arkiv

hits