Planlegging av bursdagskaker...

For i morgen fyller lille jenta min 6år!   Hvor blir tiden av!??  *sukk* MEN vi  rekker ikke noen stor feiring i morgen da hun skal på kor øvelse og div..  Kjenner jeg jentungen rett så blir det vel pøse og lompe til middag og is med non-stop til dessert ;) Så tror jeg at svigers kommer en liten tur opp på kvelden for at hun skal føle mer at det er dagen hennes :)

Hun har "bestilt" hestekake, prinsesse kake, cupcakes og ostekake.... Phuuuuu... Ikke litt kravstor vel, hehe!? Hun veit jo at jeg liker å bake dah :) Bare at denne uken jobber jeg veldig mye, men skal nok få til ett par kaker da hun ikke skal ha barneselskap før på lørdag ;) 

Hun skulle spørre lære`n i dag om hun kunne spandere cupcakes  på klassen sin i morgen, så da spørs det dah.. 

 

Har dere noen bursdager som skal feires i nærmeste fremtid?

2 kommentarer

jordegaard

29.okt.2011 kl.16:57

Gratulerer med overstått bursdag til jenta di:) Litt av en bestilling hun legger inn ja;) Hehe, hun er tydeligvis glad i kakene dine! God helg! Gleder meg til vi sees om ikke så lenge! Det blir kjempe gøy!

kakelinda

01.nov.2011 kl.21:08

jordegaard: Tusen takk! Ja, hun er glad kakene min og jeg baker gjerne ;) Gleder meg kjempe mye jeg også! Skal bli så koslig <3

Skriv en ny kommentar

kakelinda

kakelinda

28, Hol

Er ei jente på 28år som jobber som autorisert hjelpepleier, og trives med det. Bor med min forlovede og sammen har vi to skjønne søte små som jeg elsker alt over jord <3 Min største hobby er kake og benytter selvfølgelig hver eneste anledning til å overraske noen med ei flott kake.. Har ganske mange småtroll i min familie, så det blir en del :) Skulle bare hatt mye mere tid, da pynting og slikt tar litt tid.. Men noen kaker blir det da ;)

Kategorier

Arkiv

hits