Hipp hurra for Sandra!!!!!

26.10.2005 ble verdens fineste jente født, og det er nå jammen hele 6år siden!!!! Tiden den bare flyr av gårde... Er på ungane en merker at en selv blir eldre, hehe... 

Vi valgte å ha frokost & pysj party denne gangen, som ble kjempe stas for alle sammen (tror jeg). Vi startet jo kl.09.00 på morgenen! Så noen  kom også i tøfler, morgenkåpe og sovesveis! Herlig :) Temaet denne gangen ble Hannah Montana ;) Var jo så heldig å få alt bursdags utstyret til 70% og da er det jammen gøy å handle ;) For vi alle er vel glad i  shoppe, spes når det er salg!? 

Som jeg blogget om for ei stund tilbake så ønsket snuppa seg prinsessekake, hestekake & cupacakes.. Og jeg tok utfordringen på strak arm ;) 

Her kommer det noen bilder som også kommer til å bli lagt ut under de forskjellige "menyene" for at det skal bli lettere å finne tilbake til :)  

Kos dere med kake bildene :)Prinsessekake: Sukkerbrød fylt med jordbærkrem, banan & vaniljekrem..

 

 


Hestekake: Sjokoladekake med vanilje-smørkrem....

 


Cupcakes: Sjokolade cupcakes m/melkesjokolade toppet m/ vanilje-smørkrem.. Pyntet m/små love hearts..

4 kommentarer

jordegaard

03.nov.2011 kl.12:14

NYDELIGE kaker! Den hestekaken var rå-fin..nesten for fin til å spises;)
Du er flink, Linda! :D

Jeg kjøpte den cardiganen på Cubus :))

kakelinda

09.nov.2011 kl.10:54

jordegaard: Nok ein gang tusen takk, Anne Margit :) Hadde noen fornøyde jenter den dagen ;)

kakelinda

09.nov.2011 kl.10:55

GUNN MERETE: Tusen takk! *løpe-å-kjøpe-cardigan*

Skriv en ny kommentar

kakelinda

kakelinda

28, Hol

Er ei jente på 28år som jobber som autorisert hjelpepleier, og trives med det. Bor med min forlovede og sammen har vi to skjønne søte små som jeg elsker alt over jord <3 Min største hobby er kake og benytter selvfølgelig hver eneste anledning til å overraske noen med ei flott kake.. Har ganske mange småtroll i min familie, så det blir en del :) Skulle bare hatt mye mere tid, da pynting og slikt tar litt tid.. Men noen kaker blir det da ;)

Kategorier

Arkiv

hits