RIKTIG GOD JUL!!!!!

I dag er det nissefest i barnehagen og da passet det veldig bra å lage denne nisse-ansikt-kaken jeg har hatt i tankene ei stund :) Den ble ikke helt slik jeg hadde sett for meg i mitt lille hode, men det er ikke vanskelig å se hva det er!?

Guttungen gikk stolt inn i barnehagen med nisse sjokoladekaken.. Der var det mange små søte & spente nisser som skal ha nissefest med nissegrøt, nissekake og kanskje kommer nissen og reinsdyret i år også!? 

 


Sjokoladekake med smørkrem og farget marsipan...

Må bare få beklage at det ikke er trinn for trinn på denne kaken, men hadde koselig besøk på kvelden, så når jeg satte i gang med denne kaken var det rundet midtnatt.. Så da orket jeg desverre ikke å ta bilder, ville bare bli ferdig og komme meg i seng ;)

 


Spent "liten" nissegutt som er klar for årets nissefest...

 

ØSNKER DERE ALLE SAMME EI RIKTIG GOD JUL!

Må dere kose dere masse med deres kjære familie, god mat og pakker! For det skal nemlig jeg ;) På juleaften kommer det lille barnet i meg frem, thihiii :)

 

Stro julekjakji fra meg til dere <3 <3 <3

2 kommentarer

CamillaBjørk

23.des.2011 kl.15:17

Så stilig kake :) du er kjempe flink.. Hilsen ei som også har kake dilla :) (stikk gjerne innom min blogg)

jordegaard

23.des.2011 kl.20:01

Wow, for en flott kake Linda:) Nesten for fin til å spises;) GOD JUL!

Skriv en ny kommentar

kakelinda

kakelinda

28, Hol

Er ei jente på 28år som jobber som autorisert hjelpepleier, og trives med det. Bor med min forlovede og sammen har vi to skjønne søte små som jeg elsker alt over jord <3 Min største hobby er kake og benytter selvfølgelig hver eneste anledning til å overraske noen med ei flott kake.. Har ganske mange småtroll i min familie, så det blir en del :) Skulle bare hatt mye mere tid, da pynting og slikt tar litt tid.. Men noen kaker blir det da ;)

Kategorier

Arkiv

hits