Kreativt smykkeoppheng!?

De fleste jenter har vel en del smykker liggende vil jeg tro.. Hvem liker ikke å stashe seg litt opp med bling-bling!? :)

Jeg har ikke så veldig mye, men litt har jeg da.. Er liksom ikke helt den typen som liker å pynte meg for mye, selv om når jeg først skal noe så er det veldig kjekt å føle seg litt fin :) Så må nok ta en liten bling-bling kjøpe runde snart ;)

I går dampvasket jeg alle fugene på badet og det var godt å få gjort! Så det ble så fint og rent, deilig! I dag fortsatte jeg med baderoms vasken å ryddet og vasket i alle skap og skuffer! Kastet en del ting og tang og fikk organisert litt, enn så lenge det varer! Hehe...  Godt å få gjort mens en har ånden over seg!

Er litt lei av alle øredobbene som ligger hulter i bulter i en skuff. Så jeg hentet en hvit blonde løper som bare ligger i skapet og tar opp plass. Denne hengte jeg opp på veggen på badet og på den igjen hengte jeg alle mine øredobber :) 

Kan ikke skryte på meg at dette er min idee for denne har jeg hentet av ei veldig god venninne som er utrolig kretiv og god på intreintør. Ta gjerne en titt på hennes flotte blogg:

http://jordegaard.blogg.no/

 

 

 

  

 


Ble desverre ikke så gode bilder, men dere ser hvordan det ble :) Nå er øredobbene hengt opp til pynt!

 

 

 

Denne fine og ikke minst rosa smykke-opphengeren hadde min datter kjøpt da vi var på ferie i Mallorca i sommer og overrasket meg med den på min burdag <3

 

Hvordan oppbevarer dere smykkene og øredobbene deres!?

Smykke skrin,  i en skuff eller  opphengt!?


5 kommentarer

jordegaard

02.02.2012 kl.20:07

Så kjekt å se et innlegg fra deg igjen :) Hihi, så kjekt at du har snappet opp en ide..

Dampvasket fugene ja..er det det man må gjøre for å få det rent... Kan jo gnukke og gni, men vil ikke bli helt rent. Kanskje jeg må prøve damp. Hva slags maskin bruker du?

KakeLinda

05.02.2012 kl.20:05

Du er jo bare SÅ flink til slikt, vennen :) Så tusen takk! Lånte den maskinen av min tante.. Karcher, veeeeldig usikker på hvordan det skrives ;) Fleste produktene dems er gule med noe svart på;) hehe.. Det funka i hvertfall veldig bra!!

Anne M

15.02.2012 kl.11:55

Ok.. Hmm, vet ikke helt hva det er for noe. Vet du om det er noe rå-dyrt, eller er det noe man kanskje burde investert i.. (?) Fuger er hvertfall noe dritt å holde rent..har nesten gitt opp;)

Merethe

08.04.2012 kl.14:06

Så lurt med den duken!! Det tror jeg at må prøves :)

KakeLinda

22.04.2012 kl.22:29

Ja, ikke sant!? Har du fått opp ein slik du også nå? :)

Skriv en ny kommentar

kakelinda

kakelinda

28, Hol

Er ei jente på 28år som jobber som autorisert hjelpepleier, og trives med det. Bor med min forlovede og sammen har vi to skjønne søte små som jeg elsker alt over jord <3 Min største hobby er kake og benytter selvfølgelig hver eneste anledning til å overraske noen med ei flott kake.. Har ganske mange småtroll i min familie, så det blir en del :) Skulle bare hatt mye mere tid, da pynting og slikt tar litt tid.. Men noen kaker blir det da ;)

Kategorier

Arkiv

hits