Påskekylling sjokoladekake...

Da har jeg vært ei uke på hytta.. Kosa meg med min lille familie, ski, bålpanne, spill, godis, litt vin, god mat og ALT som hører til når en er på hyttetur! :))

Nå er jeg på plass i sivilisasjonen pga arb's helg.. Reiser opp igjen i morgen etter jobb da jeg ikke skal på igjen før kl.15.00 2.påskedag :)

Vi har kosa oss med en deilig sjokoladekake påskekylling mens vi har vært på hytta.. Den ble stekt ett par dager før vi skulle oppover, skjært til og lagt i fryseren. Tok den opp ifra fryseren samme dag vi reiste.. I tillegg hadde jeg farget kokos gul, rødt og litt lyse brunt. Glasuren lagde jeg oppe på hytta og dekorerte kaken :) Den falt i god smak hos trøllungan og hos store & små på nabo hytta!

Kjem nærmere til tilbake med oppskrift etter påsken ;)

Må dere Forts ha en riktig så trivelig god påske!!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kakelinda

kakelinda

28, Hol

Er ei jente på 28år som jobber som autorisert hjelpepleier, og trives med det. Bor med min forlovede og sammen har vi to skjønne søte små som jeg elsker alt over jord <3 Min største hobby er kake og benytter selvfølgelig hver eneste anledning til å overraske noen med ei flott kake.. Har ganske mange småtroll i min familie, så det blir en del :) Skulle bare hatt mye mere tid, da pynting og slikt tar litt tid.. Men noen kaker blir det da ;)

Kategorier

Arkiv

hits